TMH-Tilit Ky on vuonna 2010 perustettu täyden palvelun tilitoimisto. Toimistomme sijaitsee Hämeenkyrön keskustassa sijaitsevan liikekeskuksen 1. kerroksessa. Sisääntulo pääovesta.
 
Toimistomme on auki arkisin ma-pe klo 9.00-16.00. Muina aikoina sopimuksen mukaan. Lähialueen asiakkailla on mahdollisuus toimiston aukioloajan ulkopuolisiin tapaamisaikoihin tilitoimiston tiloissa tai vaikkapa asiakkaan omalla toimipaikalla.
 
Tarjoamme myös ilmaista papereiden haku- ja vientipalvelua toimiston lähialueen asiakkaille. Voimme tulla hakemaan kirjanpitoaineiston ym. papereita asiakkaan toimipaikalta tai postilaatikosta, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Asiakas voi itsekin tuoda aineistoja toimistolle tai liikekeskuksen sisätiloissa olevaan postilaatikkoomme toimiston kiinnioloaikoina.
 
Tietenkin toimitamme asiapapereita myös eteenpäin eri virastoihin eli asiakkaan ei tarvitse huolehtia asiakirjojen tekemisestä, liitteiden kopioimisesta ja papereiden postittamisesta itse. Lähettämistämme asiapapereista annamme asiakkaalle omat kopionsa.

Nykyisten tietoliikenneyhteyksien ja postin ansiosta voimme ottaa asiakkaita kauempaakin, ympäri Suomea. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Pirkanmaa.

Käytössämme on monipuoliset Asteri-ohjelmistot (kirjanpito, palkanlaskenta ja isännöinti) sekä faksi asiapapereiden nopeaan eteenpäin lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Tietenkin käytössämme on yhteydenpitämiseen myös puhelin ja sähköposti. Kirjanpidon tulosteet lähetämme asiakkaalle asiakkaan haluamalla tavalla sähköpostitse tai normaalina kirjepostina.

Neuvomme asiakasta kaikissa yrityksen toimintaan liittyvissä asioissa parhaamme mukaan. Otamme jokaisen huomioon yksilöllisesti ja luottamuksella. Asiakas on meille tärkeä ja tavoitteenamme on palvella asiakasta aina hänen haluamallaan tavalla.

Pidemmistä toimiston kiinnioloajoista ilmoitamme asiakkaille sähköpostitse ja/tai tekstiviestillä. Ilmoitukset näkyvät myös Tiedotukset sivulla jota kannattaa käydä katsomassa aika ajoin koska sinne tiedot tulevat ensimmäisenä.

Yrityksemme vakuutus on OP Pohjolasta (sis. vastuuvakuutus).
Olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys.
 
Yhteystietomme ja sijaintimme löydät Ota yhteyttä linkin kautta.
 
Ota yhteyttä haluamallasi tavalla, tule käymään toimistolla, tiedustele lisää tilitoimisto- ja isännöintipalveluistamme ja pyydä tarjousta. Olemme käytettävissänne!

Tilitoimisto:

Puh: 045 341 2733
Fax: 03 225 5909


Isännöinti:

Puh: 044 700 8989Katso: Tiedotukset
(päivitetty 19.8.2016)

 
 
 
 

 
Copyright©TMH-Tilit Ky