TMH-Tilit Ky on vuonna 2010 perustettu täyden palvelun tilitoimisto. Toimistomme sijaitsee Hämeenkyrön keskustassa sijaitsevan liikekeskuksen 1. kerroksessa. Sisääntulo pääovesta.
Toimistomme on auki arkisin Ma-Pe klo 9.00-15.00. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

 

accounting

 

Tarjoamme ilmaista papereiden tuontipalvelua toimiston lähialueen asiakkaille. Voimme tuoda kirjanpidon tulosteet ym. papereita asiakkaan toimipaikalle/postilaatikkoon. Asiakas voi tuoda aineistoja toimistolle tai liikekeskuksen sisätiloissa olevaan postilaatikkoomme (2 kpl postilaatikoita).

 

Tietenkin toimitamme asiapapereita myös eteenpäin eri virastoihin eli asiakkaan ei tarvitse huolehtia asiakirjojen tekemisestä, liitteiden kopioimisesta ja papereiden toimittamisesta eteenpäin itse. Lähettämistämme asiapapereista annamme asiakkaalle omat kopionsa.


Nykyisten tietoliikenneyhteyksien ja postin ansiosta voimme ottaa asiakkaita kauempaakin, ympäri Suomea. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Pirkanmaa.

 

Käytössämme on monipuolinen Asteri kirjanpito-ohjelmisto, sähköposti asiapapereiden nopeaan eteenpäin lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Tietenkin käytössämme on yhteydenpitämiseen myös puhelin ja tekstiviestit/WhatsApp sovellus. Kirjanpidon tulosteet toimitamme asiakkaalle asiakkaan haluamalla tavalla sähköpostitse, normaalina kirjepostina, tuomalla postilaatikkoon tai henkilökohtaisesti ennalta sovittuun paikkaan.


Neuvomme asiakasta kaikissa yrityksen toimintaan liittyvissä asioissa parhaamme mukaan. Otamme jokaisen huomioon yksilöllisesti ja luottamuksella. Asiakas on meille tärkeä ja tavoitteenamme on palvella asiakasta aina hänen haluamallaan tavalla.


Yrityksemme vakuutus on OP Pohjolasta (sis. vastuuvakuutus).

Olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys.

Yhteystietomme ja sijaintimme löydät Ota yhteyttä linkin kautta tai sivuston alaosasta.


Ota yhteyttä haluamallasi tavalla, tule käymään toimistolla, tiedustele lisää tilitoimistopalveluista ja pyydä tarjousta.

 

Olemme käytettävissänne!